içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gümülcine Müftülüğüyle GTGB’ye Diplomatlarımızın ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunda görevli Muavin Konsoloslar Barış Çulha ve Subutay Koç görev sürelerinin sona ermesi nedeniyle Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hüseyine veda ziyaretinde bulundu.

Gümülcine Müftülüğüyle GTGB’ye Diplomatlarımızın ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunda görevli Muavin Konsoloslar Barış Çulha ve Subutay Koç görev sürelerinin sona ermesi nedeniyle Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne (GTGB) veda ziyaretinde bulundu.

Muavin Konsolos Barış Çulha ve Subutay Koç,Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak Gümülcine Müftülüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “T.C. Gümülcine Muavin Konsolosları Barış Çulha ve Subutay Koç, görevlerinin sona ermesi münasebetiyle B.T.T.A.D.K. Başkanı ve Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif’e veda ziyaretinde bulundular. Müftümüz, görevlerini başarı ile tamamlayan Muavin Konsoloslara bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.”

Muavin Konsoloslar Çulha ve Koç, Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni de ziyaret etti. Muavin konsoloslar burada dernek başkanı Sedat Hasan, dernek yöneticileri ve gençlik kolu üyeleri tarafından karşılandı.Ziyaret sonrası GTGB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunda görevli Muavin Konsoloslar Barış Çulha ve Subutay Koç derneğimize veda ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki görevlerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Tarih: 25-08-2024